LIVS- OG FORRETNINGSSTRETEG

Velkommen til min personlige hjemmeside og blog

Jeg har en bred erhvervserfaring med blandt andet opstart af 14 forskellige virksomheder siden 1992 både i og udenfor Danmark, samt en bred ledelseserfaring gennem forskellige ledelses positioner og bestyrelsesposter. –

Udover mit virke som Head of Sales & HR i den rådgivende ingeniørvirksomhed Solvexis, er jeg ligeledes ejer af virksomheden House of Visions og partner i IT virksomheden SolvexIT – ligesom jeg løbende faciliterer og træner for en række større internationale konsulenthuse, blandt andet som Trainer hos Tony Robbins og Richardson.

Min store passion handler om at finde nøglen til, hvorfor mennesker og forretninger gør som de gør, og gennem dette give dem redskaberne til at finjustere deres strategier med det klare formål at nå deres mål og drømme. Hvilket er og altid har været grundelementet og tilgangen til mit professionelle og personlige virke.

Min virksomhed House of Visions tilbyder en række produkter og ydelser indenfor personlig coaching og erhvervscoaching, ligesom det danner rammen om en række metodikker jeg har stiftet og forfattet, herunder Det Mentale Kompas, Erhvervskompasset og S.O.S. Sandheden om salg.